Motion 2 ( B2 )

Er du i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig? I praksis bruger vi ikke holdinddelingen, så bare vælg det du synes lyder mest som dig. Alle ture og begivenheder slås op på den lukkede side så man kan se og deltage på alle hold.


Om træningen

Motion 2 er holdet for letøvede MTB ryttere og motionister, der gerne vil køre en tur i skoven med andre. Der må gerne være lidt udfordringer både teknisk og til konditionen, men motion skal være sjov !

Vi ønsker at blive bedre men ikke nødvendig vis hurtigere. Vi venter på hinanden og tager godt imod såvel næsten nye som dem der ikke har kørt et stykke tid – og vi venter på alle !

Vi træner færdigheder på cyklen, og forskellige sektioner med drops, nedkørsler, opkørsler osv. øves. Der samles op undervejs, og alle kører ud og hjem sammen. Er der stor forskel i konditionen, vil der køres i sløjfer, så alle samles op, og der køres først videre, når alle har fået pusten. 

Vi kører ca. 1,5-2 timer pr. træning og kører ca 35-40km når vi kører XC ture

Motion 2 har et hold af kaptajner, der indgår i en turnusordning. De forskellige kaptajner har en blandet baggrund men fælles for os alle er at vi ønsker at være med til at gøre det inspirerende, sjovt og udviklende at cykle MTB.

På motion 2 vil man få en bedre kondition, sjov og udvikle en bedre teknik i skoven.

Krav til kondition: Almindelig grundform med ønske om forbedring 

Krav til tekniske færdigheder: Basal teknik med plads til forbedring 

Krav til humør: Store krav - vi hygger sammen og har det sjovt – også når vi indimellem udfordres

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler
200,00 kr. 13. feb