Ny i Klubben

Hvordan bliver jeg medlem

Når man melder sig ind i klubben får man adgang til vores lukkede fb gruppe hvor man bla kan se de begivenheder der bliver slået op for hver enkelt træning med hvad der sker til træning og hvor vi træner.

Indmeldelse foregår her på hjemmesiden ved at finde et hold der lyder mest som dig. Så får du snarest en mail. I praksis kan alle se alle  tur invitationer på FB siden, og vælge de træninger og ture der passer bedst på tværs af hold, så det er ikke så vigtigt hvilket hold man registreres under.

Det koster 200 kr om året at være medlem

Nyt træningsforløb for begyndere.

Er du nybegynder på MTB eller har du begrænset erfaring med at køre spor, så er dette begynderforløb netop noget for dig!

Holdet er både for mænd og kvinder, store som små – eneste forudsætning er at du har en funktionsdygtig mountainbike og lysten til at lære.

Næste forløb starter i 2024 ( TDB)

 

Deltagelse er gratis for medlemmer af Mudeaters, men vi forventer at man i videst mulig omfang kører med alle gange, da vi vil arbejde videre med øvelser fra gang til gang. For yderligere info eller ved spørgsmål kontakt Thomas Dam 22 43 21 32

Nærmere info om sted og tilmelding sker på begivenheden i vores lukkede gruppe. 

MTB for kvinder

MTB for kvinder er et nyt tiltag for vores medlemmer. 10 gange om året, vil der blive lavet træning eller arrangementer kun for kvinder. Her vil der være fokus på tekniktræning, udforske sporene og selvfølgelig socialt samvær. Niveauet vil være bredt favnende, så der er noget for både begyndere, som erfarne MTB ryttere. Som medlem har man selvfølgelig også adgang til vores andre arrangementer på tværs af køn, det være sig både tekniktræning, træningsture, indendørs vintertræning og ture i ind og udland.

Kom og prøv et par gratis træningsture

Har du lyst til at træne med os og se om mountainbike er noget for dig ? Så skriv til os herunder:

Træningstider

Fra sommertids start til efterårsferien træner vi på følgende tidspunkter:

- Motion 1 og 2 kører torsdag kl 18.30 og søndag kl 10.00 - ca 1,5-2 timer

- Motion 3 og 4 kører onsdag kl 18.00 og søndag kl 10.00 ca 2-2,5 time 

 - Kids træner torsdag 17.30 - 19.00 


 Normalt kører Motion 1-4 fra bunkeren ved Vejen Idrætscenter

 

Det aftales fra gang til gang hvor Kids holdene træner 


For at få fuldt indblik i arrangementer og ture, er det optimalt at være medlem, så får man alt relevant information i vores lukkede Facebook grupper. Her slås også en masse spontane ture op.